Auzu pārslu cepumi

Kraukšķīga ārpuse un mīksta iekšpuse, tieši šādi ir šie gardie auzu pārslu cepumi.

Nepieciešams -

  • 220g sviests (istabas temperatūrā)
  • 1 1/2 glāze brūnā cukura
  • 1/2 glāze parastā cukura
  • 2 olas
  • 1 tējk. vaniļas pulvera
  • 1 tējk. sāls - jā, tiešām viena :)
  • 1 tējk. cep. pulveris
  • 3 glāzes auzu pārslu
  • 1 1/2 glāze milti

Pagatavošana -

  1. Uzkarsē krāsni uz 180 grādiem.

  2. Bļodā puto mīkstu sviestu kopā ar cukuru, līdz krēmīgs.

  3. Pa vienai pievieno olas, turpinot putošanu.

  4. Sajauc visas sausās sastāvdaļas un iemaisi sviesta masā. Nepārmaisi, bet tikai sajauc līdz mīkla vienmērīga.

  5. Ar saldējuma karoti vai parasto karoti liec mīklas bumbiņas uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs.

  6. Cep apmēram 14 min vai līdz cepumi zeltaini.

  7. Atļauj atdzist uz pannas un tad pārcel atdzist uz restes pilnībā!