Auzu pārslu cepumi
Kraukšķīga ārpuse un mīksta iekšpuse, tieši šādi ir šie gardie auzu pārslu cepumi.
Nepieciešams -
- 220g sviests (istabas temperatūrā)
- 1 1/2 glāze brūnā cukura
- 1/2 glāze parastā cukura
- 2 olas
- 1 tējk. vaniļas pulvera
- 1 tējk. sāls - jā, tiešām viena :)
- 1 tējk. cep. pulveris
- 3 glāzes auzu pārslu
- 1 1/2 glāze milti
Pagatavošana -
-
Uzkarsē krāsni uz 180 grādiem.
-
Bļodā puto mīkstu sviestu kopā ar cukuru, līdz krēmīgs.
-
Pa vienai pievieno olas, turpinot putošanu.
-
Sajauc visas sausās sastāvdaļas un iemaisi sviesta masā. Nepārmaisi, bet tikai sajauc līdz mīkla vienmērīga.
-
Ar saldējuma karoti vai parasto karoti liec mīklas bumbiņas uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs.
-
Cep apmēram 14 min vai līdz cepumi zeltaini.
-
Atļauj atdzist uz pannas un tad pārcel atdzist uz restes pilnībā!