Mīksti un pufīgi biezpiena pončiki ar kraukšķīgu ārpusi! 💛 Nepieciešams - 500g biezpiens 3 olas 2 glāzes milti 200g cukurs 1 tējk. vaniļa 1 tējk. cepamais pulveris eļļa vārīšanai pūdercukurs pārkaisīšanai Pagatavošana - Liec katlā karsēties eļļu. Tikmēr bļodā samaisi biezpienu, olas, vaniļas un parasto cukuru. Sajauc miltus ar cepamo pulveri un pievieno biezpienam. Visu kārtīgi samaisi. Ar rokām vēl bumbiņu no biezpiena masas un liec cepties karstajā eļļā. (Vari no sākuma ielikt vienu un pārbaudīt vai eļļa ir gana karsta). Biezpiena bumbiņas cep no abām pusēm līdz zeltainas un liec uz šķīvja kurā ieklāts papīra dvielis, lai notek liekā eļļa. Kamēr pončiki karsti pārber tos ar pūdercukuru.