Kokosriekstu cepumi ar kakao

Šie kokosriekstu + kakao cepumi neatstās vienaldzīgu nevienu! Ideāli gan ikdienai, gan īpašajiem notikumiem! Pagatavo tos ar šo vienkāršo recepti!

Cepumiem nepieciešams -

  • 200g sviests (istabas temperatūrā)
  • 125g brūnais cukurs
  • 4 tējk. kakao pulveris
  • 1 ēdk. vaniļas cukura
  • 1 ola + 1 olas baltums, kuru izmantosim cepumu apsmērēšanai
  • 2 ēdk. koksriekstu skaidiņas
  • 250g miltu
  • 1 tējk. cepamais pulveris

Pagatavošana -

  1. Uzkarsē krāsni uz 180 grādiem.

  2. Bļodā saputo sviestu ar cukuru.

  3. Kad gatavs pievieno visas pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisi.

  4. Ietin mīklu pārtikas plēvē, rullītī. Liec ledusskapī atdzist uz apmēram 15min.

  5. Ņem laukā no plēves un sagriez mīklu vienāda izmēra cepumos.

  6. Liec tos uz cepešpannā, kura ieklāta ar cepamo papīru un apsmērē ar olas baltumu. (Var pārbērt ar kokosriekstu skaidiņām)

  7. Cep apmēram 10min vai līdz zeltaini. (Cepšanas laiks var būt nedaudz mazāks, ja cepumus sagriezi plānus.)