Kokosriekstu cepumi ar kakao
Šie kokosriekstu + kakao cepumi neatstās vienaldzīgu nevienu! Ideāli gan ikdienai, gan īpašajiem notikumiem! Pagatavo tos ar šo vienkāršo recepti!
Cepumiem nepieciešams -
- 200g sviests (istabas temperatūrā)
- 125g brūnais cukurs
- 4 tējk. kakao pulveris
- 1 ēdk. vaniļas cukura
- 1 ola + 1 olas baltums, kuru izmantosim cepumu apsmērēšanai
- 2 ēdk. koksriekstu skaidiņas
- 250g miltu
- 1 tējk. cepamais pulveris
Pagatavošana -
-
Uzkarsē krāsni uz 180 grādiem.
-
Bļodā saputo sviestu ar cukuru.
-
Kad gatavs pievieno visas pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisi.
-
Ietin mīklu pārtikas plēvē, rullītī. Liec ledusskapī atdzist uz apmēram 15min.
-
Ņem laukā no plēves un sagriez mīklu vienāda izmēra cepumos.
-
Liec tos uz cepešpannā, kura ieklāta ar cepamo papīru un apsmērē ar olas baltumu. (Var pārbērt ar kokosriekstu skaidiņām)
-
Cep apmēram 10min vai līdz zeltaini. (Cepšanas laiks var būt nedaudz mazāks, ja cepumus sagriezi plānus.)