Mandeļu miltu, olbaltuma cepumi
Nepieciešams -
-
3 olbaltumi (100g)
-
80g pūdercukurs (ja nav derēs arī parastais)
-
80g mandeļu milti
-
Pūdercukurs kaisīšanai
Pagatavošana -
-
Ieslēdz krāsni uz 180 grādiem.
-
Sakul olbaltumu līdz tas ir biezs un spīdīgs.
-
Sajauc pūdercukuru ar mandeļu miltiem.
-
Izmantojot silikona lāpstiņu viegli iecilā mandeļu miltus un pūdercukuru saputotajos olbaltumos.
-
Pildi mīklu konditorejas maisiņā. (Var pildīt saldējamajā maisiņā un nogriezt tam vienu stūri, pa kuru mīklu izspiest.)
-
Uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs, veido cepumu spirāles.
-
Pārkaisi pūdercukuru un cep 20-25 min. vai līdz cepumi zeltaini.