Plūmju un bumbieru drumstalu sacepums
Plūmju un bumbieru vietā var izmantot jebkurus citus augļus un ogas!
Nepieciešams -
- 250g nomizotu un sagrieztu bumbieru
- 20 vidēja izmēra plūmes, izņemti kauliņi un sagrieztas
- 80g sviests
- 100g milti
- 100g brūnais cukurs
- 70g auzu pārslas
- 70g sagriezti rieksti (es izmantoju pekanriekstus un mandeles)
Pagatavošana -
-
Uzkarsē krāsni uz 180 grādiem.
-
Sagrieztus bumbierus un plūmes liec cepštraukā.Sagatavo drumstalas ar rokām saberžot bļodā ieliktu sviestu, miltus, cukuru, auzu pārslas un riekstus.
-
Liec drumstalas pa virsu augļiem.
-
Cep apmēram 45min vai līdz drumstalas zeltainas un plūmes ar bumbieriem savārījušās.
- Lieliski garšo pasniegts ar saldējumu!