Plūmju un bumbieru drumstalu sacepums

BIETE receptes - drumstalu sacepums

Plūmju un bumbieru vietā var izmantot jebkurus citus augļus un ogas!

Nepieciešams - 

  • 250g nomizotu un sagrieztu bumbieru
  • 20 vidēja izmēra plūmes, izņemti kauliņi un sagrieztas
  • 80g sviests
  • 100g milti
  • 100g brūnais cukurs
  • 70g auzu pārslas
  • 70g sagriezti rieksti (es izmantoju pekanriekstus un mandeles)

Pagatavošana - 

  1. Uzkarsē krāsni uz 180 grādiem.
  2. Sagrieztus bumbierus un plūmes liec cepštraukā.Sagatavo drumstalas ar rokām saberžot bļodā ieliktu sviestu, miltus, cukuru, auzu pārslas un riekstus.
  3. Liec drumstalas pa virsu augļiem.
  4. Cep apmēram 45min vai līdz drumstalas zeltainas un plūmes ar bumbieriem savārījušās.
  5. Lieliski garšo pasniegts ar saldējumu!

BIETE receptes - drumstalu sacepums