Kesadiljas / quesadilla
Kesadilja ir meksikāņu ēdiens, kur tortilja tiek pildīta ar sieru un cepta. To var pildīt arī ar vistas gaļu, sēnēm vai pupiņām.
Tev nepieciešams -
- Tortiljas
- siers
- marinēti halapenjo pipari
- spināti
- skābais krējums
- tomāti
- asā taco tomātu mērce
- gvakamole (avokado, sīpols, tomāts, laims)
- svaigs koriandrs
Pagatavošana -
-
Uz sausas pannas liec tortilju un cep līdz zeltaina.
-
Pagriez uz otru pusi un pa virsu liec sieru un spinātus un marinētus halapenjo piparus.
-
Pārloki tortilju un apcep abas puses līdz zeltainas.
-
Liec uz dēlīša, sagriez gabaliņos un pa virsu liec gvakamoli, smalki sagrieztu tomātu, taco tomātu mērci, skābo krējumu, svaigu korinadru un vēl halapenjo piparus.