Kesadiljas / quesadilla

Kesadilja ir meksikāņu ēdiens, kur tortilja tiek pildīta ar sieru un cepta. To var pildīt arī ar vistas gaļu, sēnēm vai pupiņām.

biete.lv

Tev nepieciešams -

  • Tortiljas
  • siers
  • marinēti halapenjo pipari
  • spināti
  • skābais krējums
  • tomāti
  • asā taco tomātu mērce
  • gvakamole (avokado, sīpols, tomāts, laims)
  • svaigs koriandrs

Pagatavošana -

  1. Uz sausas pannas liec tortilju un cep līdz zeltaina.

  2. Pagriez uz otru pusi un pa virsu liec sieru un spinātus un marinētus halapenjo piparus.

  3. Pārloki tortilju un apcep abas puses līdz zeltainas.

  4. Liec uz dēlīša, sagriez gabaliņos un pa virsu liec gvakamoli, smalki sagrieztu tomātu, taco tomātu mērci, skābo krējumu, svaigu korinadru un vēl halapenjo piparus.

biete.lvbiete.lvbiete.lv