Pasta Puttanesca

Pannā pagatavo mērci no pāris sastāvdaļām, iejauc izvārītus spageti un pusdienas gatavas!

Nepieciešams-

3-4 porcijas

  • 300g spageti
  • 800g tomātu bundžā
  • 20g kaperu
  • 100g kvalitatīvas olīves
  • 20g anšovu filejas olīveļļā
  • 1 tējk. čilī (var mazāk, ja gribās mazāk pikantu)
  • olīveļļa
  • svaigs pētersīlis
  • sāls/ pipari

Pagatavošana -

  1. Katlā lej ūdeni un vāri spageti atbilstoši iepakojuma norādēm.

  2. Pannā lej olīveļļu liec cepties kaltētu čilī, uz pusēm sagrieztu ķiploku un anšovu filejas.

  3. Cep apmēram 5min uz vidējas uguns.

  4. Tad pievieno tomātus no bundžas un vāri apmēram 10min.

  5. Kad gatavs ņem ārā ķiplokus, pievieno olīves kurām izņemti kauliņi un sagrieztu pētersīli.

  6. Pavāri 3min un pievieno gatavos spageti, tad pavāri vēl 30 sekundes un gatavs!