Pasta Puttanesca
Pannā pagatavo mērci no pāris sastāvdaļām, iejauc izvārītus spageti un pusdienas gatavas!
Nepieciešams-
3-4 porcijas
- 300g spageti
- 800g tomātu bundžā
- 20g kaperu
- 100g kvalitatīvas olīves
- 20g anšovu filejas olīveļļā
- 1 tējk. čilī (var mazāk, ja gribās mazāk pikantu)
- olīveļļa
- svaigs pētersīlis
- sāls/ pipari
Pagatavošana -
-
Katlā lej ūdeni un vāri spageti atbilstoši iepakojuma norādēm.
-
Pannā lej olīveļļu liec cepties kaltētu čilī, uz pusēm sagrieztu ķiploku un anšovu filejas.
-
Cep apmēram 5min uz vidējas uguns.
-
Tad pievieno tomātus no bundžas un vāri apmēram 10min.
-
Kad gatavs ņem ārā ķiplokus, pievieno olīves kurām izņemti kauliņi un sagrieztu pētersīli.
-
Pavāri 3min un pievieno gatavos spageti, tad pavāri vēl 30 sekundes un gatavs!