Vistas enčiladas

Enčiladas recepte

Noteikti iesaku pagatavot lielāku porciju, jo lieliski garšo arī nākamajā dienā!

Nepieciešams -

  • 1kg vistas gaļas (es izmantoju šķiņķīšus)
  • 1 paciņa fajitas vai citas meksikāņu stila garšvielas
  • 8 tortiljas (es izmantoju pilngraudu)
  • 1 sīpols
  • 2 paprikas
  • 300g tomātu salsa (es izmantoju Rimi nopērkamo “I Love Eco”)
  • 200g siers (es izmantoju čederu)
  • marinēti halapenjo pipari
  • svaigs koriandrs
  • lociņi
  • bezpiedevu jogurts

Pagatavošana -

Gatavo pildījumu -

  1. Pannā lej olīveļļu un liec cepties sagrieztu vistas gaļu, pārber ar garšvielu maisījumu un visu samaisi.
  2. Kad vista gatava liec to bļodā un tajā pašā pannā liec cepties plānās šķēlēs sagrieztu sīpolu un papriku.
  3. Kad paprika un sīpoli sacepušies pievieno nedaudz svaigu koriandru, samaisi.

Pildi un cep -

  1. Ieslēdz krāsni uz 200 grādiem.
  2. Cepamajā traukā lej pusi no tomātu salsas un izsmērē vienmērīgā kārtā.
  3. Ņem tortilju un pildi to ar sacepto vistas gaļu un sīpolu, paprikas maisījumu. Ieber tajā nedaudz sieru un aizloki. (Paglabā pusi no siera pārkaisīšanai.)
  4. Kārto pildītās tortiljas cepamajā traukā.
  5. Pa virsu vienmērīgi pārlej pāri palikušo tomātu salsu un pārber atlikušo sieru.
  6. Cep apmēram 20 minūtes vai līdz siers izkusis un zeltains.
  7. Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu, svaigi sakapātu koriandru, lociņiem un marinētajiem halapenjo pipariem

Enčiladas recepteEnčiladas recepteEnčiladas recepteEnčiladas recepte