Āzijas kāposts jeb Pak čoi

Āzijas kāposts, pak choi, ir lielisks dārzenis priekš stir-fry ēdieniem vai kā piedeva! Piedāvāju jums vienkāršu un ātri pagatavojumu recepti!

Nepieciešams -

  • 4 nelieli pak choi kāposti
  • 1 ķiploka daiviņa
  • neliels ingvera gabaliņš
  • 2 ēdk. austeru mērce
  • 1 ēdk. gaišās soja
  • 1 ēdk. sezama eļļa (ja nepatīk garša var izlaist)
  • olīveļļa

Pagatavošana -

  1. Pak choi nomazgā un pāgriez uz pusēm.

  2. Pannā uzkarsē olīveļļu un liec apcepties smalki sagrieztu ingveru un ķiploka daiviņu.

  3. Tad pievieno pak choi pusītes, soju, austeru mērci, sezama eļļu un liec virsū vāku.

  4. Cep apmēram 2 minūtes no vienas puses un 2 minūtes no otras puses.