Āzijas kāposts jeb Pak čoi
Āzijas kāposts, pak choi, ir lielisks dārzenis priekš stir-fry ēdieniem vai kā piedeva! Piedāvāju jums vienkāršu un ātri pagatavojumu recepti!
Nepieciešams -
- 4 nelieli pak choi kāposti
- 1 ķiploka daiviņa
- neliels ingvera gabaliņš
- 2 ēdk. austeru mērce
- 1 ēdk. gaišās soja
- 1 ēdk. sezama eļļa (ja nepatīk garša var izlaist)
- olīveļļa
Pagatavošana -
-
Pak choi nomazgā un pāgriez uz pusēm.
-
Pannā uzkarsē olīveļļu un liec apcepties smalki sagrieztu ingveru un ķiploka daiviņu.
-
Tad pievieno pak choi pusītes, soju, austeru mērci, sezama eļļu un liec virsū vāku.
-
Cep apmēram 2 minūtes no vienas puses un 2 minūtes no otras puses.