Brokoļi ar ķiploku un parmazānu
Lieliska, ātra brokoļu recepte, kuru vari izmantot gan kā piedevu pie pamatēdiena, gan kā veselīgu uzkodu.
Nepieciešams-
- 1 vidēja brokoļa galva
- 2 ķiploku daiviņas
- miza un sula no 1/2 citrona
- parmazāna siers
- olīveļļa
- sāls/ pipari
- čilī pārslas
Pagatavošana -
-
Ieslēdz krāsni uz 220 grādiem!
-
Tikmēr sadali gabaliņos brokoli un liec to uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs.
-
Pārlej to ar olīvelļu un pārkaisi ar sāli, pipariem un čilī pārslām.
-
Kad brokoļu gabaliņi cepušies 10min. pievieno divas saspiestas ķiploka daiviņas un samaisi visu.
-
Cep vēl 10min vai līdz zeltaini un gatavi.
-
Gatavajiem brokoļiem pārrīvē pāri pus citrona miziņu, pārlej pusi no citrona sulas un pārrīvē parmazāna sieru.