Medū glazēti burkāni

biete.lv

Pārvērt ierastos burkānus aizraujošā ēdienā! Lieliska piedeva pamatēdienam - medū glazēti burkāni ar apelsīna sulu un ķiploku. 30 minūtes krāsnī un gatavs!

 

Burkāniem nepieciešams -

  • 1kg burkāni
  • 25g sviests
  • 3 ķiploka daiviņas
  • Sula no 1 apelsīna
  • 2 ēdk. medus
  • sāls
  • 2 timiāna zariņi

Pagatavošana -

  1. Uzsildi krāsni uz 200 grādiem

  2. Nomizo burkānus un liec uz cepamās pannas

  3. Atsevišķā traukā sajauc 25g izkausētu sviestu, 3 saspiestas ķiploka daiviņas, sulu no 1 apelsīna, medu un sāli.

  4. Lej gatavo mērci pāri burkāniem un visu apjauc, pievieno timiāna zariņus un liec cepties apmēram 30min vai līdz burkāni zeltaini.

biete.lv