Pērļu kuskusa salāti ar vistu
Šos salātus studējot ēdu ļoooooti bieži. Ātri pagatavojami un ļoti garšīgi. Tiem kuriem salāti un rozīnes liekās dīvaina kombinācija noteikti iesaku izmēģināt!
Salātiem nepieciešams -
(2 personām)- 100g pērļu kuskusa
- 170g gatavas vistas gaļas (apmēram 250g jēlas gaļas)
- 40g spinātu
- 8 ķiršu tomātiņi
- 1 neliels gurķis
- 60g rozīnes
- dažas svaigas piparmētras lapiņas
- svaigs koriandra zariņš
- olīveļļa
- baltvīna etiķis
Pagatavošana -
-
Izvāri pērļu kuskusu atbilstoši norādēm uz iepakojuma.
-
Sagriez gatavo vistas gaļu, tā var būt jau iepriekš sagatavota, ja tāda nav tad uz pannas uzcep.
-
Sagriez ķiršu tomātus, gurķi un garšaugus.
-
Nelielā traukā sagatavo mērci sajaucot baltvīna etiķi un olīveļļu daļās 1:2
-
Liec bļodā spinātus, gatavo kuskusu, vistas gaļu, tomātus, gurķi, rozīnes, garšaugus un pārlej ar mērci.