Pērļu kuskusa salāti ar vistu

Šos salātus studējot ēdu ļoooooti bieži. Ātri pagatavojami un ļoti garšīgi. Tiem kuriem salāti un rozīnes liekās dīvaina kombinācija noteikti iesaku izmēģināt!

biete.lv

Salātiem nepieciešams -

(2 personām)
  • 100g pērļu kuskusa
  • 170g gatavas vistas gaļas (apmēram 250g jēlas gaļas)
  • 40g spinātu
  • 8 ķiršu tomātiņi
  • 1 neliels gurķis
  • 60g rozīnes
  • dažas svaigas piparmētras lapiņas
  • svaigs koriandra zariņš
  • olīveļļa
  • baltvīna etiķis

Pagatavošana -

  1. Izvāri pērļu kuskusu atbilstoši norādēm uz iepakojuma.

  2. Sagriez gatavo vistas gaļu, tā var būt jau iepriekš sagatavota, ja tāda nav tad uz pannas uzcep.

  3. Sagriez ķiršu tomātus, gurķi un garšaugus.

  4. Nelielā traukā sagatavo mērci sajaucot baltvīna etiķi un olīveļļu daļās 1:2

  5. Liec bļodā spinātus, gatavo kuskusu, vistas gaļu, tomātus, gurķi, rozīnes, garšaugus un pārlej ar mērci.