Cepts kamambērs

Šī gardā un vienkāršā cepta kamambēra recepte ir lieliska ballīšu uzkoda un gatava 20 minūšu laikā!

biete.lv

Nepieciešams -

  • 1 kamambērs
  • 4 timiāna zariņi
  • 3 nelielas ķiploka daiviņas
  • olīveļļa

Pasniegšanai -

  • maize
  • medus

Pagatavošana

  1. Uzkarsē krāsni uz 200 grādiem.

  2. Izņem kamambēra sieru no iepakojuma, noņem plēvi un ieliec atpakaļ kastītē un ieliec cepštraukā.

  3. Nomizo ķiploka daiviņas un pārgriez uz pusēm.

  4. Kamambēru iegriez vairākās vietās ar nazi un ieliec tajās ķiploku daiviņas.

  5. Pa virsu liec timiāna zariņus, pārlej olīveļļu.

  6. Liec cepeškrāsnī un cep apmēram 20min.

  7. Pasniedz uzreiz kamēr karsts

biete.lv